Bedrijfsuitjes en teamuitjes

De Vèssumse Hoeve organiseert in samenwerking met uitjesbazen diverse bedrijfsuitjes en teamuitjes voor groepen vanaf 25 personen. Zo kunnen jullie onder het genot van een hapje en drankje aan de slag met de leukste activiteiten. Bekijk op je gemak de mogelijkheden en vraag naar de mogelijkheden!

Escape the Mask

Er worden een aantal mysterieuze pakketten bij de Vèssumse Hoeve afgeleverd. Een man, genaamd The Mask heeft jullie gekozen om een klein spelletje met hem te spelen. Durven jullie de uitdaging aan te gaan en het pakket te openen?

Meer informatie

Virtual Teambuilding

Stap in de nieuwe wereld van VR Teambuilding. Ga op zoek naar de VR bom en schakel deze samen uit. Dit spel vraagt om goede communicatie, concentratie en samenwerking. Luister goed naar elkaars aanwijzingen om de bom te ontmantelen. Lukt dit niet samen binnen de tijd, dan zal de bom ontploffen.

Meer informatie

Moordspel aan tafel

Je zit lekker samen te eten tot er plots een mysterieuze koffer op tafel verschijnt. Bij het openen van de koffer zijn attributen te zien. Dit is al het bewijsmateriaal van de akelige moord op de burgemeester van het kleine stadje Blüdhaven. Kruip in de huid van een detective en help Rechercheur Wout Boefs de moordenaar op te sporen.

Meer informatie

Foute Bingoshow

Klaar voor de meest fantastische Bingo ooit? Beleef Bingo als nooit tevoren. Laat je meeslepen in hilarische opdrachten van onze Bingomasters. In verschillende rondes gaan jullie de strijd met elkaar aan, alleen of in duo’s. Luister wel goed, voordat je het weet heb je een FOUTE Bingo aan je broek hangen!Dat betekent een fout liedje zingen….

Meer informatie