Escape the Mask

Er worden een aantal mysterieuze pakketten bij Vèssumse Hoeve afgeleverd. Een man, genaamd The Mask, heeft jullie uitgekozen om een klein spelletje met hem te spelen. Durven jullie de uitdaging aan te gaan en het pakket te openen?

Na het openen van het pakket is er een tikkend geluid te horen. In de koffer zijn draadjes en knoppen te zien. De mysterieuze koffer blijkt een tikkende tijdbom te zijn. Jullie kunnen de Escape Box alleen overleven door met zijn allen samen te werken. Lukt het jullie om de bom te ontmantelen? De tijd tikt…

● Een Escape Game met unieke puzzels en raadsels, vol spanning en een flinke dosis humor.
● Perfect voor groepen vanaf 25 personen!
● Inclusief trofee voor het winnende team!

Bekijk hier het filmpje.

Belangrijke informatie

● Vanaf €29,50 per persoon.
● Vanaf 25 personen.
● Duur: circa 2 uur, op ieder moment en tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Hoe gaat dit uitje in zijn werk? Jullie Uitjesbaas zal ruim op tijd aanwezig zijn om de pakketten te bezorgen. We starten het spel met een korte introductie. De groep wordt verdeeld in teams van ongeveer 5 personen. Jullie krijgen 90 minuten de tijd om de Escape Box op te lossen en The Mask te slim af te zijn.

Het belangrijkste, om ervoor te zorgen dat jullie The Mask te slim af zijn, is goed communiceren en samenwerken. Door het gebruik van meerdere Escape Boxen is dit spel perfect voor grotere groepen. Maak je team nog hechter en bereid je voor op dé utieme teambuilding activiteit!

Tip
Combineer Escape the Mask met een lunch, diner of borrel bij Vèssumse Hoeve. Hiermee kun je deze unieke ervaring met jouw gezelschap na bespreken. Toch liever een andere escape game? Bekijk gerust de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan