Foute Bingoshow

Klaar voor de meest fantastische Bingo ooit? Beleef Bingo als nooit tevoren. Laat je meeslepen in hilarische opdrachten van onze Bingomasters. In verschillende rondes gaan jullie de strijd met elkaar aan, alleen of in duo’s. Luister wel goed, voordat je het weet heb je een Foute Bingo aan je broek hangen. Dat betekent een fout liedje zingen…

● Presentatie door Bingomasters in opvallende outfits.
● Bevat 6 Bingorondes met unieke opdrachten.
● Inclusief prachtige Bingoprijzen in verschillende prijsklassen.

Belangrijke informatie

● Vanaf €29,50 per persoon.
● Vanaf 30 personen.
● Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Onze Bingomasters komen jullie een fantastische avond bezorgen in foute outfits. In de 6 Bingorondes komen de meest originele opdrachten naar voren. Waar spelen jullie nou voor? Bingo is natuurlijk geen Bingo zonder prijzen. Op de prijzentafel staan prachtige paars gekleurde verpakkingen waar de prijzen in zitten. Bij een juiste Bingo mag je naar voren komen om een prijs uit te kiezen, wat er in zit is nog een verrassing.

Stap samen uit je comfortzone en ga een hilarisch foute avond tegemoet. Warm je maar vast op, want er belooft deze avond veel gedanst en gezongen te worden!

Tip
Ga de strijd met elkaar aan tijdens de Foute Bingoshow onder het genot van een hapje en een drankje bij de Vèssumse Hoeve. Proost samen op een hilarische avond vol schitterende prijzen.

Vraag vrijblijvend een offerte aan