Moordspel aan tafel

Je zit lekker samen te eten tot er plots een mysterieuze koffer op tafel verschijnt. Bij het openen van de koffer zijn attributen te zien. Dit is al het bewijsmateriaal van de akelige moord op de burgemeester van het kleine stadje Blüdhaven. Kruip in de huid van een detective en help Rechercheur Wout Boefs de moordenaar op te sporen.

● De perfecte combinatie van een diner en een bloedstollend moordspel
● Professionele spelattributen en originele games.
● Voor, tijdens of na het diner te spelen.

Bekijk hier het filmpje..

Belangrijke informatie

● Vanaf €29,50 per persoon.
● Vanaf 25 personen.
● Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Terwijl je lekker aan het tafelen bent met je collega’s, komt er een koffer op tafel. Na een kleine introductie verdelen jullie je in teams van 5 à 6 personen. Samen met je team open je de koffer en opereren jullie als echte detectives. Bekijk samen de onopgeloste moordzaak en gebruik alle attributen om de moordenaar op te sporen.

Strijd met je team tegen de andere teams. Wie zijn de beste detectives en achterhalen als eerste de moordenaar, het moordwapen en het motief? Het eerste team dat Case Blüdhaven oplost, gaat naar huis met de trofee en mogen zichzelf echte detectives noemen.

Tip
Combineer het Moordspel aan tafel met een heerlijk diner bij de De Vèssumse Hoeve. Los de bloedstollende moordzaak op onder het genot van een hapje en een drankje. Hoe heerlijk!

Liever een andere diner game? Bekijk de mogelijkheden bij Uitjesbazen!

Vraag vrijblijvend een offerte aan