Virutal Teambuilding

Stap in een nieuwe wereld tijdens VR Teambuilding. Ga op zoek naar de VR bom en schakel deze samen uit. Dit spel vraagt om goede communicatie, concentratie en samenwerking. Luister goed naar elkaars aanwijzingen om de bom te ontmantelen. Lukt dit niet samen binnen de tijd, dan zal de bom ontploffen.

● Een unieke combinatie van Virtual Reality en Teambuilding.
● Onder begeleiding van VR-experts.
● Inclusief trofee voor het beste team.

Bekijk hier het filmpje.

Belangrijke informatie

● Vanaf €29,50 per persoon.
● Vanaf 25 personen.
● Duur: 2 uur, op ieder tijdstip mogelijk.

Extra informatie
Hoe gaat Virtual Teambuilding in zijn werk? Jullie zullen in teams van 4 à 5 personen te werk gaan. Na een korte introductie van de VR bril zal het spel starten. Eén van jullie zal de bril opzetten, de rest gaat aan de slag met het vinden van de goede instructies in de handleiding. De persoon met de VR bril moet zo goed mogelijk proberen duidelijk te maken wat hij/zij ziet, zodat de rest instructies kan geven wat te doen. Communicatie is hierbij dus het hoofdingrediënt.

Er zijn verschillende bommen, deze duren elk maximaal 5 minuten. Na het ontmantelen van de bom geef je de VR bril door aan een andere teamgenoot. Duik samen de VR wereld in voor de meest zenuwslopende en hilarische situaties.

Tip
Combineer Virtual Teambuilding met een lunch, diner of borrel achteraf bij De Vèssumse Hoeve. Hiermee kun je weer even wennen aan de normale wereld na deze te gekke VR Experience.

Toch liever een andere activiteit? Misschien is Escape the Mask iets voor jullie.

Vraag vrijblijvend een offerte aan